Skip to content

Izvješće – sajmovi LORIST u Novom Sadu

  • Andraž 
Sajmovi LORIST u Novom Sadu 2018

Od srijede 3. listopada 2018. do nedjelje 7. listopada 2018. su se na sajmištu u Novom Sadu održali Međunarodni sajmovi LORIST. Sajam je bio podijeljen na više dijelova s različitim tematikama.

Jedan dio je bio namijenjen životinjama i to uglavnom pticama. Održala se je izložba i prodaja raznih vrsta ptica, kao što su kokoške, kanarinci, papige i sl. U dijelu namijenjenom ribarstvu su se, između ostalog, promovirala i riječna plovila. U ugostiteljsko-turističkom dijelu su se predstavile razne organizacije koje su oglašavale ‘zanimljivosti’ iz svoje sfere. Na nekim štandovima je bilo moguće degustirati razna vina i različite vrste sira. Na sajmu je bio i dio namijenjen pčelarima pa su posjetitelji mogli probati i više vrsta meda.

Najviše vremena smo proveli na sajmu lova. Treba naglasiti da je to uglavnom sajam namijenjen prodaji. Trgovci su na svojim velikim štandovima nudili svoje proizvode po ugodnijim cijenama, a to je bio dovoljan razlog da privuku pažnju prolaznika. Tvrtke koje su samo izlagale i promovirale svoje proizvode (kao npr. Swarovski, Kahles i Crvena zastava) su bile malobrojne. Posjet sajmu bi svakako preporučili lovcima koji traže kvalitetne proizvode po ugodnim cijenama.

Galerija slik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)