Skip to content

Započeo jubilarni 50. sajam lova Lorist

Danas je u Novom Sadu započeo jubilarni 50. sajam Lorist. Posle nekoliko godina na Sajmu ponovo predstavlja Zastava oružje koji su najavili kako će se sportsko i lovačko naoružanje porodavati po fabričkim cenama.

Pola veka zvaničnog trajanja, Međunarodni sajmovi LORIST dočekuju sa novom koncepcijom kreiranom za petogodišnji period, od 2017. do 2021. godine, s ciljem – pozicionirati LORIST kao centralni događaj za stručnu javnost i široku publiku u oblastima koje utiču na održivo upravljanje prirodnim resursima Dunavskog regiona – turizam, lovstvo, ribolov, ekologija, šumarstvo i sport, ali i da se održi jaka spona sa Sajmom turizma koji se održava u istom terminu, geografski usmerenim na Dunavski region.

U Kongresnom centru biće održano više od 20 stručnih skupova i prezentacija, a na štandovima izlagača je više od 100 pratećih sadržaja.

Povodom jubileja Sajma lova i ribolova, priređena je Izložba trofeja, koja je poslednji put organizovana 1996. godine. Izloženo je više od 500 eksponata, što je najveća izložba te vrste u Evropi u ovoj godini.

Sadržina izlaganja:

Lovačko i lično naoružanje
Lovačka municija
Lovački pribor, oprema, odeća i obuća
Ribolovački pribor, oprema, odeća i obuća
Sportska i kamp oprema

Posjetite Lorist od 3. do 8. oktobra!

Tags:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)