VIDEO: Novi Sad na nogama – u gradu divlja svinja i lisice

Na Limanu su nekoliko puta viđene divlje svinje – jedna je pre nekoliko dana pojurila mladića na ulici, a ima i prijava ulaska lisica u grad, donosi 021.rs o aktualnim događanjima u Novom Sadu, a o kojima se u poslednje vreme digla cela javnost.

Predstavnici republičke, pokrajinske i gradske uprave su u Novom Sadu najavili preduzimanje niza mera povodom pojave lisica i jedne divlje svinje na gradskim ulicama, piše Kurir.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu “dao je saglasnost za preduzimanje adekvatnih mera, u skladu sa Zakonom o divljači i lovstvu”, a lovačka udruženja su “spremna i maksimalno će se uključiti u sprovođenje akcije”.

Policija će sva obaveštenja o prisustvu divljih životinja u gradu odmah prosleđivati nadležnim organima, pre svega šumarsko-lovnoj inspekciji i odmah na prijavljenu lokaciju uputiti patrole.

VIDEO: Vepar koji je pre dve večeri galopirao novosadskim ulicama, snimljen nadzornim kameram jednog lokala

VEPAR SNIMLJEN IZBLIZA: OVO JE VEPAR KOJI JE PRE DVE NOĆI UZBUNIO GRAĐANENSU je došao u posed još jednog snimka takozvanog limanskog vepra, koji je pre dve večeri galopirao novosadskim ulicama, Pogledajte kako vepar izgleda izbliza uhvaćen nadzornim kameram jdnog lokala.

Posted by Nsuzivo.rs on Sunday, November 19, 2017

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *