Skip to content

Pulsar Axion XM30F

Pulsar Axion XM30F

Stalno poboljšanje

Yukon Advanced Optics Worldwide najavio je izdavanje modela Pulsar Axion XM30F, novog termokularnog monokulara kompaktne klase. Pulsar nas je u prošlosti stalno iznenađivao kontinuiranim nadogradnjama svojih proizvoda, pa smo spremno i nestrpljivo čekali da Axion Key XM30 dobije nasljednika. Konačno je došao dan kad je najavljena nova nadogradnja i bili smo više nego oduševljeni čuti što donosi novi XM30F.

Pulsar Axion XM30F

Izvor: Pulsar

Pulsarovi obožavatelji, upoznajte nadogradnje

Glavna poboljšanja su mogućnost snimanja videozapisa i slika. Uređaj ćete sada također moći povezati sa svojim pametnim telefonom putem aplikacije Stream Vision 2. Ovo je sjajna značajka jer sada svojim prijateljima možete dokazati da ste vidjeli ta dva jelena i oni neće imati drugog izbora nego da vam vjeruju, zahvaljujući aplikaciji. Ali imajte na umu da uređaj nije kompatibilan s aplikacijom Stream Vision 1.

Još jedna nadogradnja je u osnovnom povećanju, koje je sada 3x umjesto 2,5x – i omogućuje bolji prikaz detalja slike. Kvaliteti slike pridonosi i novi i poboljšani zaslon koji više nije tipa LCOS, već AMOLED HD, a razlučivost mu je 640×480.

Monokular sada može izdržati i niže temperature jer zaslon može funkcionirati pri temperaturi od čak -25 °C i njegova izvedba ostaje besprijekorna bez ikakvih neugodnih kašnjenja. Baterija dulje traje, a okular nadograđen – sve to za sličnu cijenu kao kod prethodnog modela.

Pulsar Axion XM30F

Izvor: Pulsar

Funkcije

  • Senzor za toplinske slike s 320×240 piksela i veličinom koraka od 12 mikrona
  • Kućište od legure magnezija
  • IPX7 vodootporan
  • Otporan na udarce i izdržljiv
  • Ugrađeno snimanje fotografija i videozapisa sa 16 GB interne memorije
  • 8 načina rada u boji
  • Poboljšana stabilnost Wi-Fi modula
  • Više od 5 sati rada s jednim punjenjem baterije
Pulsar Axion XM30F

Izvor: Pulsar

Najvažnije specifikacije

SKU 77474
Naziv modela Axion XM30F
Razlučivost senzora, u pikselima 320×240
Razmak piksela, u µm 12
Vrsta zaslona VGA AMOLED
Leća objektiva F30/1.2
Povećanje 3 – 12x
Raspon prepoznavanja, u m 1300
FOV, ° 7,8×5,9
Dimenzije, u mm 144x40x69
Težina, u g 0,25

Dobivate više za manje

Za sada je najavljena samo jedna nadogradnja modela (s 30 mm objektivom) jer je taj model bio najpopularniji, a najvjerojatniji je razlog prilagodljivi fokus. Nadograđeni model monokulara s 22 mm objektivom još nije najavljen. Pulsar Axion XM30F bit će dostupan za prodaju u veljači 2022., a cijena će biti oko 1.390 €.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)