Skip to content

Poznati najbolji na lovnokinološkom kupu Sveti Hubert i u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru

Deveti po redu Lovnokinološki kup „Sveti Hubert“ i Osmi lovnokinološki kup Hrvatskog lovačkog saveza u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru održali su se 6. i 7. listopada u lovištima na području Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, donose službene stranice Hrvatskog lovačkog saveza.

9. Lovnokinološki kup Sveti Hubert Josipu Kovačeviću te ekipi Lovačkog saveza Zagrebačke županije

Nakon održanog natjecanja po baterijama održan je baraž. Najbolji u baražu bio je Josip Kovačević sa setericom „Tim Bella Dalmatinska“ i osvojenih 87 bodova, drugo mjesto osvojio je Darko Škrobot iz Lovačkog saveza Zagrebačke županije s njemačkim oštrodlakim ptičarom „Elan“ i osvojenih 86 bodova, a treće mjesto osvojio je Zoran Postić također član ekipe Lovačkog saveza Zagrebačke županije s njemačkim oštrodlakim ptičarom „Aris“ i osvojena 84 boda. Četvrto mjesto osvojio je Marino Pernar iz Zadarske županije s njemačkim kratkodlakim ptičarom „Numa od Piteše“. Peto mjesto osvojio je Hrvoje Kukas iz Lovačkog saveza Grada Zagreba s njemačkim kratkodlakim ptičarom „Grilo art of Ferma“ i osvojena 73 boda, a šesto mjesto osvojio je Ivan Matan iz Lovačkog saveza Karlovačke županije koji je nastupio s njemačkim kratkodlakim ptičarom „Ester od Zagorca“ s osvojenih 65 bodova.

Foto: Hls.com.hr

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je ekipa Lovačkog saveza Zagrebačke županije s osvojenih 171 bodova, rugo mjestoekipa Lovačkog saveza Zadarske županije s 166 bodova, a treće lovni kinolozi Lovačkog saveza Brodsko-posavske županije s osvojena 154 boda koliko je imala i ekipa Lovačkog saveza Dubrovačko-neretvanske županije, donose stranice saveza.

Foto: Hls.com.hr

U ženskoj kategoriji natjecale su se i kinologinje. Prvo mjesto osvojila je Nikolina Koščević iz Lovačkog saveza Zagrebačke županije, a drugo Ana Šimonji iz Lovačkog saveza Osječko – baranjske županije.

Foto: Hls.com.hr

Osmi lovnokinološki kup Hrvatskog lovačkog saveza u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru – najbolji Jurica Vukušić i Lovački savez Splitsko-dalmatinske županije

U konkurenciji 29 natjecatelja iz 15 lovačkih saveza županija prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji u 8. lovnokinološkom kupu Hrvatskog lovačkog saveza u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru osvojio je Jurica Vukušić iz Lovačkog saveza Splitsko-dalmatinske županije s posavskim goničem „Musa“ i osvojena 199 boda. Drugo mjesto s osvojenih 190 bodova osvojio je Josip Bosiljevac iz Lovačkog saveza Karlovačke županije s posavskim goničem „Kira“. Treće mjesto osvojio je Mario Dušak iz Lovačkog saveza Virovitičko-podravske županije s alpskim brak jazavčarom „Gana“ i osvojena 188 boda.

Foto: Hls.com.hr

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Lovački savez Splitsko-dalmatinske županije s 384 boda, drugo mjesto s osvojenih 347 bodova osvojio je Lovački savez Osječko-baranjske županije, a treće mjesto s 342 boda osvojio je Lovački savez Bjelovarsko-bilogorske županije, informiraju službene stranice saveza na kojima možete pročitati više.

Foto: Hls.com.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)