Skip to content

POKLANJAMO: Najsretnije čitatelje darujemo T-shirt majicama

Godinama smo radili da stvorimo najveću zajednicu lovaca na području Balkana i to smo uspjeli na Facebook stranici Lovci Balkana gdje nas više od 61 tisuće dijeli međusobne zajedničke interese i vodi interakciju.

Odlučili smo ljestvicu podići još više i pokrenuti online medij LovciBalkana.com na kojem ćemo donositi zanimljivosti, novosti, recenzije, komentare i najave vezane za lov, kinologiju, divljač iz zemalja našeg okruženja.

Pozivamo vas da se priključite našoj redakciji svojim idejama, prijedlozima, znanjem, iskustvom, pričama te nam se javite na info@lovcibalkana.com.

Dijelimo 3 T-shirt majice 

Ovom prilikom dijelimo trojici najsretnijih po jednu T-shirt majicu ‘Lovci Balkana’ kojom smo počeli raditi na prepoznatljivosti i brendu najveće online zajednice lovaca na našim prostorima.

Sve što je potrebno je ostaviti komentar u nastavku i putem portala Random.org izabrat ćemo troje najsretnijih. Uvjet je dostava na području Europe. Nakon 7 dana objavit ćemo dobitnike. Sretno!

Tags:

33 thoughts on “POKLANJAMO: Najsretnije čitatelje darujemo T-shirt majicama”

 1. Sviđa mi se majica. Volim i podržavam lov. Tako da bi ponosno nosila ovu majicu. 🙂 Sve povale za ideju ove nagrade. 🙂

 2. Čestitam na velikom broju članova grupe i sve pohvale adminu koji vodi ovu stranicu a naravno nije sam nego ih je više. Veliki pozdrav iz Gradiske

 3. Mnogo je ljubitelja lova i prirode kad su u pitanju pokloni,Ali u svakom slučaju još je manje iskrenih portala koji svojim promoviranjem dijele poklone lovcima i ljubiteljima prirode zato vas podržavam i ako mene izaberate slučajnim odabirom poklon ću pokloniti nekom od naših mladi proletera lovaca koji su puni elana ,i kao takvi zaslužuju nešto ovakvo.pozz za @dministratora.

 4. Covek lovi od kad postoji,ali danas su i oruzje i motivi i pristup toj aktivnosti potpuno drugaciji nego nekad ubijanje zivotinja i skupljanje mesa za porodicu odavno nisu glavni cilj. Lov za savremenog coveka znaci povezivanje sa prirodom uzivanje u njoj cuvanje divljaci i rad na uspostavljenju i odrzavanju prirodne ravnoteze!

 5. Hvala vam za dosadasnji rad na razvoj lovstva i etiku u lova na Balkanu.Produzite tako za buduce generacije lovaca.Uz Dobar Pogled i Mirna Ruka.
  Pozdrav Mitko Cavdarov(Makedonija).

 6. Volim vaš rad i jako mi je drago što ste osnovali i web stranicu.S ponosom bih nosio ovu majicu.
  Pozdrav iz Mostara.

 7. Hvala svima na sudjelovanju u nagradnoj igri. Slučajnim odabirom izvučena su tri dobitnika putem stranice Random.org. To su komentari pod imenima: LOVAC, Dejan, Srđan. Molimo kolege da nam se jave na info@lovcibalkana.com s adresom dostave i veličinom majice. Morate se javiti povratno u roku od 7 dana za preuzimanje majice. Bit će još nagradnih igara i prilika za sudjelovanje. Dobra kob! https://prnt.sc/gncase

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)