Skip to content

Izvještaj sa sajma Dani lova i ribolova 2019

  • Andraž 
Dani lova i ribolova 2019

Od 20. do 24. veljače se je na Zagrebačkom Velesajmu odvijao sajam Dani lova i ribolova. Ovogodišnji sajam je održan samo nekoliko mjeseci nakon lanjskog sajma, koji je bio održan krajem prošle godine na istoj lokaciji. U tome vjerojatno leži i razlog malog broja izlagača i posjetitelja. Usprkos tome, bilo je moguće vidjeti nekoliko zanimljivih proizvoda.

Poznati hrvatski proizvođač nosača Rusan je predstavio široku paletu nosača. Osim toga je na njihovom izložbenom prostoru bilo moguće vidjeti prilično širok izbor noćnih i termovizijskih naprava.

Na izložbenom prostoru Strijelac devet je bilo moguće vidjeti najnovije modele noćnih i termovizijskih optičkih ciljnika marke ATN.

Predstavila se je i tvrtka Swarovski Optik Beograd. Na njihovom štandu je bila izložena kompletna ponuda dvogleda i optičkih ciljnika marke Swarovski.

Jako zanimljiva je bila šetnja kroz umjetni park s prepariranim životinjama, a posjetitelji su se mogli okušati i u gađanju lukom.

Dani lova i ribolova 2019

Dani lova i ribolova 2019

U vrijeme sajma Dani lova i ribolova se održavao i sajam Nautike, sajam Hotel & Gastroteh i Festival Maslina, gdje je posjećenost kako izlagača tako i posjetitelja bila mnogo veća.

Mala posjećenost je razlog zbog kojeg na ovogodišnji sajam Dani lova i ribolova možemo opravdano gledati s razočaranjem. Ribolov, uz iznimku nekoliko predstavljenih saveza, praktično nije ni bio zastupljen, a na području lova bi isto tako očekivao mnogo više izlagača.

Avtor: Matjaž Cimerman

Galerija slik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)