Skip to content

Izvješće sa sajma u Varaždinu

  • Andraž 
23. međunarodni sajam "Priroda, lov, ribolov, turizam"

U Varaždinu se je ovog vikenda (12.–14. 10. 2018.) odvijao već 23. međunarodni sajam “Priroda, lov, ribolov, turizam”. Događaj je potekao u Areni Varaždin, gdje su se predstavili izlagači iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Madžarske, Njemačke, Češke, Rumunjske i Slovačke. Sajam se svake godine odvija u istom terminu te je još uvijek najposjećenija priredba te vrste u Hrvatskoj.

Na otprilike 2.000 m2 površine, ove godine je bilo moguće vidjeti izlagače iz trgovina za lov i ribolov, turističkih i lovačkih organizacija, proizvođače lokalnih domaćih proizvoda, ali i različite segmente flore in faune (autohtone biljne i životinjske vrste).

Na štandovima s lovačkom tematikom su prevladavala lovačka obuća i optičke naprave. Poseban trud je bila izložba trofeja hrvatskog lovačkog muzeja. Od živih životinja su na sajmu prevladavale ptice, i to fazani i grabljivice. Potonje su privukle najviše zanimanja jer su bile na otvorenom pa ih je bilo moguće detaljnije pogledati (bile su dobro osigurane i pod stalnim nadzorom vlasnika).

Sajam je bio popraćen bogatim programom, koji se je većinom odvijao ispred arene. Bilo je moguće pogledati više vrsta novijih automobila, probati riblje specijalitete i proveseliti se uz ritmove žive glazbe.

Galerija slik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)