Skip to content

FOTOGALERIJA: Otvoreni Dani lova i ribolova na Zagrebačkom velesajmu

Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni Sajmovi zdravog življenja i Dani lova i ribolova

DANI LOVA I RIBOLOVA zbog velikog interesa lovaca i ribolovaca, vraćeni su na kalendar sajmova Zagrebačkog velesajma nakon 11 godina.

Ovogodišnje izdanje, nakon 11 godina izbivanja iz Zagreba Dana lova i ribolova, svečano je otvorio predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Đuro Dečak.

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić na otvorenju Dana lova i ribolova spomenuo da su sajmeni dani usko vezani uz njegovo ministarstvo te da imaju njihovu punu podršku. U Hrvatskoj ima preko 70.000 lovaca i preko 40.000 ribolovaca.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić istaknuo je da je dobro zdravlje preduvjet života i opstanka i da trebamo voditi računa o tome. Sukladno tome pozvao je sugrađane ovaj vikend na Zagrebački velesajam. Svim ribolovcima poželio je bistru vodu, a kolegama lovcima dobru kob.

Sve uzvanike pozdravila je i Daniela Franić, članica Uprave Zagrebačkog holdinga i zaželjela svim izlagačima poslovni uspjeh, a posjetitelja da se lijepo provedu na sajmovima.

Đuro Dečak, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza i Vladimir Sever, predsjednik Hrvatskog športsko ribolovnog saveza izrazili su veliko zadovoljstvo zbog povratka sajma lova i ribolova na kalendar sajmova Zagrebačkog velesajma istaknuvši kako i lovci i ribolovci trebaju ovakvu manifestaciju.

Oba sajma otvorena su do nedjelje, 22. listopada, a cijena ulaznice iznosi 20 kuna.

>>> Kako je bilo pogledajte u fotogaleriji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)