Skip to content

50. međunarodni sajam lova, ribolova i sporta u Novom Sadu

Od 3. do 8. Oktobra u Novom Sadu održava se međunarodni sajam Lorist. Cena za ulaznice je 300 dinara za odrasle, 200 za decu od 7 do 12 godina, penzionere i kolektivne posete.

Pola veka zvaničnog trajanja, Međunarodni sajmovi LORIST dočekuju sa novom koncepcijom kreiranom za petogodišnji period, od 2017. do 2021. godine, s ciljem – pozicionirati LORIST kao centralni događaj za stručnu javnost i široku publiku u oblastima koje utiču na održivo upravljanje prirodnim resursima Dunavskog regiona – turizam, lovstvo, ribolov, ekologija, šumarstvo i sport, ali i da se održi jaka spona sa Sajmom turizma koji se održava u istom terminu, geografski usmerenim na Dunavski region.

Međunarodni sajmovi LORIST okupljaju sve značajnije predstavnike, uvoznike i brendove osnovne i prateće opreme za sportski lov i ribolov, boravak u prirodi, sport i rekreaciju.

Foto: Sajam.net

Godinama unazad ova priredba uvrštava se u red najznačajnijih u ovom delu Evrope, a bogatstvu doživljaja učesnika i posetilaca iz zemlje i regiona, doprinose segmenti posvećeni hortikulturi, ekologiji i zaštiti životne sredine.

Povodom jubileja Sajma lova i ribolova, biće priređena Nacionalna izložba trofeja, koja je poslednji put organizovana 1996. godine. Biće izloženi najznačajniji nacionalni eksponati, koji će se ocenjivati po CIC pravilima. Uoči LORIST-a, 16. i 17. septembra biće organizovana i Izložba lovačkih pasa.

Sadržina izlaganja:

Lovačko i lično naoružanje
Lovačka municija
Lovački pribor, oprema, odeća i obuća
Ribolovački pribor, oprema, odeća i obuća
Sportska i kamp oprema

Više o sajmu klikom ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)